7.5.09

Добре дошли в Беларус!

Добре дошли в страната, чийто президент е агент на тайните служби, а опитът на премиера е единствено в редиците на Партията.

Добре дошли в страната, в която изборното законодателство се променя седмици преди изборите, а на опозиционни партии бива отказана регистрация.

Добре дошли в страната, в която безконтролното подслушване и следене на гражданите е приоритет за Министерството на вътрешните работи.

Добре дошли в страната, в която управляващите еднолично решават кой има достъп до телевизионния ефир и какво може да говори.

Добре дошли в страната, където е в реда на нещата да бъдеш арестуван без заповед, а малко след това да умреш напълно естествено в ареста.

Добре дошли в страната, чиято иконимика може да бъде изключена с едно щракване на пръстите в Русия.

Добре дошли в страната, в която ощетяването на бюджета не се преследва, а се поощрява. Разбира се, само ако става дума за правилните фирми.

Не ви ли харесва? Няма значение, защото в тази страна да се протестира е забранено!

Добре дошли, добро пожаловать, биенвеню, вилкомен, мерхаба, доброе утро, с новым годом, бимумайката, лека нощ...

6 коментара:

И.Е. Станков каза...

Само дето в Беларус има поне ред...
По-подходящо щеше да е "Добре дошли в Колумбия/Ел Салвадор/Гватемала и т.н."

plamenj каза...

Абе на път сме да го докараме дотам, че хората в Беларус, Колумбия, Китай, Албания и т.н. да плашат, че ще стане зле "като в България"

Rosen Hinkov каза...

Брее, че то там също като в България. Братска страна. Че на нас и премиера ни е ураинец, направо кръвни братя, баси майтапа с тази нашата „европейска„ дръжавица

пейо каза...

Много чисто казано, поздравления!

plamenj каза...

Предпочитам да не ги пиша тия работи, ама на...

Григор каза...

В центъра на десятката!

Публикуване на коментар