28.3.07

Хомотивифобия

Мнения под статията за старта на ВИП Брадър в дир.бг:

"Страшно съм възмутена от Нова телевизия! Срамота е да се афишират сексуалните отношения на гейове в национален ефир и то в доста гледано часово време. Толкова много деца ще видят тази простотия! Хора, осъзнайте се, какви ще станат подрасващите ни поколения, ако ги възпитаваме с тая помия! Според мен първи трябва да излязат Азис и Китаеца! Азис пее добре, но е страшно нагъл и вулгарен гей! Нямам против гейовете по принцип, но такова навиране в очите на хората е срамота. Всеки има право да избира своята сексуалност, но не и да развращава с нея!"

"Просто ако всичко беше само майтап- няма лошо! Ама става дума за развращения и изобщо Азис и Китаеца са хора, които извращават не само младите, но и старите. Искам да подчертая, че има Господ, който осъжда хомосексуализма и развращенията, и осъждението е: тук на земята тези хора ги чакат 100% гадни болести - СПИН-ът е Божие наказание за хомосексуалистите, а след смъртта просто нещата не свършват - има продължение и продължението за тях е вечно на мъки в ада. Християнството означава - ако си грешен, покай се и се остави от разврата и мърсотията - ако не искаш - твой проблем. Адът е за такива като теб! И също за тези, които ще те гледат по TV и ще ти викат браво! Избирайте сами!"

"Наистина съм възмутена. Как може в най-гледаното телевизионно време да се показват гейове като Азис и Китаеца и малките момчета да питат това мъж ли е или жена."

"Ясно е ,че докато върви това пошло предаване Биг Брадър, ще ни занимават ежедневно с тази простотия. Жалко наистина,защото обществото ни деградира, и нищо чудно след като медиите се напълниха с разни морално пропаднали типове, чалгаджии и евтини жени, а всеизвестно е, че с простотията не можеш да се пребориш. Дайте да изтрием Нова телевизия от телевизорите си и никой да не галсува с SMS. Излишно е само да се оплакваме,трябва и да се действа."

"Какво безумие?! Нали млади хора, деца ще гледат тази помия?! Как може да се падне толкова ниско за пари (имам предвид Ники Кънчев и продуцентите на предаването). Кой е този дебел, прост и накичен простак Васко или Василка? Какво ще очакваме от децата ни, щом него считат за ВИП персона?! Не мога да повярвам, че стигаме дотук - българите и България? Ние, които имаме Левски и Ботев и славно минало и история?! И някоя Роси - метреса на един старец!? И всички останали с подобна слава. Защо се прави това?! Какво целят?! Безумци - нищо друго не мога да кажа."

"Профанизация на нацията - това е! Но....какво да очакваме от византийците?!"

* С леко пооправен правопис (и без коментар).

3 коментара:

Unknown каза...

Абе ще се мре, то е ясно. Едно и също, всеки път. Миналата година - кви са тия, %=+" и звездите. Тая година - малеее, кви да тия, "%= и гейовете. Светът се разпада, всичко отива по дяволите:)

/ каза...

А какви са тия майки, дето си възпитават децата с ВИП Брадър? То се излъчва късно и не е задължително малките момченца да го гледат, нали.

А може би все пак е добре да се възпитават на толерантност...макар и да е за предпочитане по друг начин, не с точно това предаване.

plamenj каза...

важното е да се мрънка срещу нещо... абе, имам един постинг на драфт, май ще се намери нещичко по темата (за мрънкането) там

Публикуване на коментар