17.6.07

Фемик*р


На тази реклама не съм попадал по телевизията, но от няколко дни гастролира из нета. Ако не бях убеден в неограниченото бездарие на (някои от) българските рекламисти, щях да си помисля, че е ташак някакъв.

Не е лесно да си Ан Джи.

6 коментара:

Erbabic каза...

:) и аз съм го отразил в блога си

Знаеш ли, според мен това е търсен ефект. Дори не знам за какво се използва но вече знам, че има такова нещо като като фемиКУР.

Пък си трябва бая дупе за да го регистрираш...

plamenj каза...

От латински и немски: femina - жена и Kur - лечение (курорт е от немски и означава лечебно място). Името не звучи странно на други езици, и най-вече в родната му Германия.

Предполагам, че биха имали проблеми да регистрират лекарството с друго име в България (по-особени са законовите разпоредби когато става дума за лекарства) и така... но като добавиш рекламата, вече ти се завива свят.

Erbabic каза...

Преди да влезнем в ЕС можеше да си регистрираш лекарство със всяко избрано име. Имам предвид търговската марка. Въпроса е да се упоменава активната съставка.

Даже е честа практика да се прави това за да се ораничата трансфера не едно и също лекарсто мужду страни, в които е разлини стойности.

Vera каза...

Според мен това си е жив бъзик с онази реклама за нещо пак от рода на феми... не знам си какво, което беше лекарствено средство за жени в климактериум. Та там една леличка обясняваше как се е отървала от симптомите като имаше заиграване с едно младо момче, което беше с нея. Като се има предвид кой участва в това клипче, няма начин да е истинска реклама.

plamenj каза...

те това е бъзик с човешката интелигентност, мен ако питаш.

а крушката си има и опашка - виж в петъчния пр от преди няколко седмици. скрол до "Анн-Джи отново ЗАБРАНЕНА"

Топблог каза...

Е то няма такава простотия :))
хахах лелееееее тоя който е правил рекламата сигурно са му дали 10 лв и той за това обиден я е направил :)

Публикуване на коментар