6.6.07

Разни 15

Лондон 2012 си има, еррмм, лого. Мне, динамична и интерактивна идентичност, ъъъ.... Ето малко линкове по темата: ББС, Уолф Олинс, видео* от официалния сайт, Спийк Ъп, Елбоуруминейшънс, Джони Мур, Гарет Кей, Щефан Лиуце, петиция срещу логото, Метро, Грпхлла, Кудал, пак ББС (за проблема с епилептиците), Сериф. Съжалявам, че няма как да копирам и цялата дискусия в Уайреалити.

Швейцария в карти.

През 17. век англичаните са били наричани "миризливите чужденци" в Индия. На практика индийците са научили европейците на редица хигиенни навици, за което говори индийския произход на думите шампоан (означава масаж на хинди) и пижама.

Концерта на Мейдън онзи ден ми припомни за тази култова реклама на Хайнекен*

Всички 50 корици на Дъ Ню Йоркър от 2006. Ама какви корици, а!

Монитор Ънлимитед. От Русия с любов!

Брой на кенгурутата, убивани годишно в Австралия: 10 милиона. Чудният свят на числата от Рене Аман. Фасциниренд!

Бягат инвеститорите, бягат... :-(

Ако решиш да си сготвиш паста или нещо италианско, но не знаеш как, най-добрият избор за готов сос на българския пазар (намира се в Пикадили и Елемаг) e Стар (уф, италианците така и не се научиха да правят сайтове). Като тръгна да пиша за паста ще гледам да го спомена пак.

Изборите в Белгия са на 10. юни. Имаш само още няколко дни да си поискаш безплатна свирка от Таня.

Сега става ли ти по-гадно* от мястото, на което работиш?

Хитро, хитро. Само да живеех в къща...

Още един трейнинг, на който няма да отида, тюх!

Херберт Фандел сигурно е най-комичния съдия в съвременния футбол (изключая бълграските му колеги). Преди 2 години се подигра с България насред София в мача срещу Швеция - не изгони Ибрахимович за удар без топка, после свири смешна дузпа за шведите и изгони Георги Марков, като в крайна сметка паднахме с 0:3. Преди месец от Манчестър Юнайтед го обявиха за 12-ия играч на Рома в четвъртфинален мач между двата отбора за ШЛ, но въпреки това Фандел цъфна и на финала на турнира като даде всико от себе си да добута Милан до победата. А само преди няколко дни пък стана първия рефер прекратил официален мач между европейски отбори от десетилетия насам.

Алберто Овиедо.

Как да приспиш Уиндоуса си.

Имам си нов любим блог - sladoranata.blog.bg Виж само как започва първия постинг: "Ивана е артестичния псевдоним на Ваня тодорожа Ккалудова . Която е родена 31 януари и е зодия водолей . Ваня има прекрасни зелени очи и великолепна кестенява коса , но да спрем да говорим за певицата без добликат и да погожорим за тожа което сътжорила със прекрасния си глас и екапа които и е помагал през годините."

Потърленд. Направо им се чудя как се бяха сетили досега.

* Постингът е тагнат и като Видео, макар да няма ембеднато такова. Който търси видео да прегледа линковете със звездичка.

2 коментара:

Анонимен каза...

da, google prawiat wsichko wuzmojno da durjat slujiteli si 24h na rabota :-P
tui filmche mnogo prilicha na manipulacia :-P .. platena reklama moje bi? :)
Ta na men ne mi stawa gadno ot miastoto na koeto rabotia... moje bi triabwa da pitame niakoi rabotesht w google :-D

plamenj каза...

Не лъжат, гадините.

Еленков се беше разхождал наскоро до европейския им офис в Дъблин.

Ей на: http://www.eenk.com/?p=1216

Публикуване на коментар