25.8.07

2 анкети и още нещо

Едва ли и един от 38-те, гласували в анкетката, която ви забавлява от горното дясно ъгълче на блога в продължение на 2 седмици, може да даде разумни доводи за това да предпочете френската марка дрехи Celio пред хаус клуба Cielo. Двете нямат нищо общо освен поразително близките си имена и звездичкоподобните графични елементи в логата си, но и това е достатъчно за анкета. Все пак Celio печели с 2 пъти повече гласове!

Продължаваме със Световното по ръгби, което започва на 7. септември с Франция - Аржентина на Стад дьо Франс. И за да не стават грешки - гласуваш като цъкнеш върху иконката с емблемата на един от 6-те фаворита. Ако ти се залага, можеш да се пробваш в Ладброукс, откъдето са и коефициентите. Малка подсказка - Нова Зеландия е топ фаворит.

Другото нещо е Twitter акаунта ми и прилежащия бадж, който може би (не) си забелязал в сайдбара. Функциите донякъде се припокриват с Разни и Бележки, но със следните важни разлики: съобщенията в Twitter са ограничени до 140 знака, а и третирането на url е доста особено; за сметка на това можеш да публикуваш в реално време, както през сайта, така и чрез GTalk или SMS.

Хм, нещо се прецака показването на последни коментари - ей така, без причина. Фийдът си изглежда ОК, но тярбваше да мина през FeedSweep за нов скрипт.

7 коментара:

Erbabic каза...

Нова Зеландия за ръгби са като Бразилия за Футбола. Уловката за мен е, че ми харесва повече хаката преди мачовете отколкото самите мачове. Даже след хаката спирам да гледам.

plamenj каза...

абсолютно. а виждал ли си я в изпълнение на баскетболния им отбор (където са само нек'ви бели дългучи)?

Erbabic каза...

не, къде мога да я гледам? you tube?

plamenj каза...

хм, всъщност да - има ги там. но не е същото, не е...

Erbabic каза...

мерси.

Миналата година в Русия учствах в подготовката на една група (правих хака заедно с тях докато те се подготвяха), която излизаше с хака на етнофестивал.

Страхотно преживяване

plamenj каза...

хех, яко! профи.

е, в такъв случай мога да ти кажа още 2 причини да гледаш световното: тонга и самоа :-)

т.е. 3: + гинес

Erbabic каза...

Гинес - огромен фен съм :)

Публикуване на коментар