4.4.07

Адреси без дом

www.lubovnika.com е премиерна постановка по Йонеско в Малък Градски Театър. Рекламните плакати гледат през ококорените очи на Деси Тенекеджиева от всеки втори стълб и доколкото Столична община е спонсор на събитието ще предположа смело (и невярно), че общината ще се заеме с почистването им на един следващ етап. Съвсем отделни въпроси са защо е използван непълен член и какво мисли Ники Василев за бунтовната транслитерация на ю в името. И за да се върна на темата - защо, бе, о, мили театрали такива, защо не дадохте 10 кинта за да си купите домейна? Или само си оригиналничите, а после България не ви обича...

Topmebels е тук преди всичко заради абсурдното име - някой знае ли на какъв език е туй mebels и какво значи? Или чакай, чакай, това ще да означава Топ Мебел С щото голямата щерка на собственика мутра се казва Саманта! Ясно. Само дето www.topmebels.com, което гордо (и с немалък за крайният ефект бюджет) е изписано на няколко автобуса / трамвая от градския транспорт, по никакъв начин не принадлежи на таткото мутра. Ми сега? Хайде пишете на visokia@abv.bg (a.k.a. Евелин) , който се е светнал овреме и получава достатъчно трафик вече.

2 коментара:

/ каза...

Значи те са си пуснали рекламата, преди да си вземат домейна? Уау. :))) (За пръв път чувам за тази фирма)

Анонимен каза...

Светна се Ивайло (про), ама го мързеше да се занимава :) аз го напазарувах в движение, но никой не иска да си го купи още :)

Публикуване на коментар