16.4.07

Разни 10

Заложи на българската песен да спечели в Евровизия - за да имаш поне една разумна причина да викаш за нея. Най-висок коефициент за сега предлага 10Bet - 13.50, Bwin и Ladbrokes дават 13.00, а Bet-at-home нещо са се стреснали и са на 10.00. Разбира се, най-високи са коефициентите в Betfair, но ако си новак, по-добре не се забивай в борса.

Мечтата на прецизната домакиня:


Използвай на своя собствена отговорност! Protected Storage Explorer дава възможност да разгледаш всякакви пароли и лични данни на компютъра, на който е инсталиран.

Цели 2 примера за използването на, кхъ-кхъ, задни части за реклама - от Украйна и от Германия.

А това вече е прекалено - направи си сам реклама на бельо с полуголи манекенки, разбира се след като ги кастнеш внимателно. От Слоги, разбира се, как да не ги заобичаш. ;-)

Пуч, оказва се, не е руска дума.

Виж какво бедствие се случва в момента някъде по света или, по-конктретно, в Европа.

Попинз към Майка Тереза, двойно подаване с Кристофър Робин, Ганди се освобождава от Хитлер, ще го види ли Тереза - да, Ганди центрира към Господ, Господ е сам срещу вратата на гостите и... какво грубо нарушение на Изкормвача! Перфектните джаги!

"Поради спецификата на сценария, по-големите (издължени) зърна на гърдите са сериозно предимство. На одобрените модели с най-големи зърна ще бъде предложен дългосрочен договор. При тях е и най-доброто заплащане. Кърмещи модели също се ползват със сериозно предимство. Моля, не забравяйте да отбележите статуса на зърната си при кандидатстване." Ако отговаряш на изискванията...

P. S. Днес пак има джус с мое (скромно) участие

Няма коментари:

Публикуване на коментар