27.7.07

Бележки 9

Сигурно си забелязал, новите, хм, как се казваше, дрешки на блога. Всъщност продължавам да си ползвам стария минима темплейт, но с няколко туийка, така че да не е толкова минима и, нали, да има повече фокус върху съдържанието. Май не е зле като за пълен html илитерат.
_

Не мога да разбера манията на българите към силната музика. В много "хранителни" заведения се смята, че хората не се забавляват, ако не им се налага да си крещят в ушите. Един купон не би бил същия, ако съседите не викнат полиция поне веднъж - така де, и куките са хора, които (не) могат да пийнат по едно. А задръстванията биха били адски скучни без задължителния селяндур, който ни запознава с последния албум на Ивана.
_

Каква е връзката между Skyy кафе и Skyy водка? Аз поне не откривам взаимни референции на сайтовете им, нито някъде другаде, при все че името и логото предполагат такава. И ако няма връзка да попитам - що така, бе?
_

Мъро ме е блогролнал. Тенкс, ман. Сега съм вече в цели, хм... 2 блогрола. А така и така ще му ходиш на блога, задължително виж поста "Посетител 549".
_

Ой! Толкова сте зле, че една кражба като хората не може да направите. Даже не заслужавате да ви наклепам пред Милтън Глейзър.
_

Знаеше ли, че името на австралийската авиокомпания Qantas е акроним на Queensland and Northern Territory Aerial Services? Добре че не са стартирали в Ню Саут Уелс и Тасмания ;-) Между другото, отскоро си имат много силно ново лого.

6 коментара:

Анонимен каза...

Вече си в три блогрол-а :)

plamenj каза...

o! сърдечно благодаря ;)

Юнуз каза...

Един проблем: Когато си "вътре" в постинг, няма линк към главната страница. В стандартния Минима заглавието играе тази роля. Да не си променял повече, отколкото трябва?

plamenj каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Welcome :)

plamenj каза...

edit: fixed

Публикуване на коментар