14.6.10

Нашето Туитър Световно

Всичко започна така. И започна добре.

Правилата в Туитър Типинг Лийг са прости - в началото на всеки ден с мачове от Световното първенство по футбол в Южна Африка даваш прогнози за точен резултат от срещите. Познат резултат ти носи 3 точки, знак - 1. До момента аз, например, съм събрал скромните 6 (познах резултата от ЮАР - Мексико и победите на Аржентина, Корея и Германия). Всеки сам брои точките, които е събрал, няма и централизирано класиране, т. е. наградата, която ще спечелиш, е признанието за футболен спец сред приятелите си. И това е напълно достатъчно.

Считай се за поканен да се включиш, ако ползваш Туитър (ако пък досега не си ползвал, може би сега е подходящият момент). Не е късно. Не забравяй да добавяш хаштага #TwitterTippingLeague в прогнозите си.

Впрочем, ако имаш достатъчно технически познания и време, би било хубаво да се направи страничка, на която се събират всички прогнози. Ако имаш и желание, действай смело.

4 коментара:

Петър каза...

Включвам се и аз за някоя друга точка :)

plamenj каза...

А да, още нещо - Туитър Типинг Лийг гарантира, че никога няма да тормози участниците с вувузели!

Анонимен каза...

Ние вкъщи също залагаме, ама даваме и по едни междинни 2 точки -- за познат победител + голова разлика. След всеки етап победителят ще печели един цял шоколад, а още един шоколад си го делят другите двама ;)

plamenj каза...

Разбирам, че си търсите повод да изядете 2 шоколада :)

Публикуване на коментар