14.8.08

Бос

Това е мъжки сандал, тип джапанка. От Хуго Бос. Ляв. Струва 200 евро, чифтът - 400. Не по принцип, а според Велислав Вуцов. В комбинация с къси гащи и тениска е най-подходящото облекло за треньор на отбор от А група. Не по принцип, а според Велислав Вуцов.

Вили, ти си най-прекрасен! Ще ни липсваш.

8 коментара:

Анонимен каза...

според Буциньо това били джапанки.

искаме си Вили!! :(

plamenj каза...

Още не мога да разбера защо го уволниха.

Erbabic каза...

Подигравайте се двамата... Ако някой от вас гледа снощи мача по нова телевизия...

Гонзо застава да бие дуспата, а камерата дава Кокала. А Кокала, не бе защо той... и тогава унесени не дадоха дуспата и се чу само коментатора... Голямо режисьорско майсторство...

plamenj каза...

Ето за дузпата:

"Скоро с нашия Витоша Бистрица играхме с Ком Берковица, получи се много интересен мач - завършихме 3:3. Аз имах възможност да вкарам от дузпа, но пропуснах. Всъщност изпълнението ми бе същото като на Гонзо снощи. След това обаче спечелих нова дузпа за нас и публиката викаше "Бойко, Бойко", но аз отстъпих изпълнението на Чавдар Атанасов и той бе точен по много техничен начин."

Ей, култов е нашия кмет!

Marmalad Shipkofff каза...

ahahahahhahaahhahaha

Анонимен каза...

Не гледам футбол по принцип. А български съвсем, защото таково животно няма. Четвъртфинал на световно или нещо от сорта, това ли ние най-доброто постижение ? Пфу.

plamenj каза...

Е не ти е много обективна позицията тогава... но за информация - прогнозата за българския футбол тази година е оптимистична - ще по-зле от миналата година, но по-добре от следващата ;-)

Анонимен каза...

Аз се изненадвам че досега не са използвали Гунди за лице на войната срещу войната на пътищата.
Обективна позиция ? В блог ? В БГ ? Плийз.

Публикуване на коментар