4.8.08

Нереалният дворец

Внимание, внимание, представяме ви най-луксозният 5-звезден топ ВИП апартаментен хотел в България. Palazzo Reale е истински шедьовър като архитектура, изпълнение, местоположение и предлагани екстри. Той е най-бляскавият, най-грандиозният, най-пищният и най-интиригуващият комплекс, който сте виждали някога. Съчетал в себе си всичко най-добро от най-изисканите и най-скъпи хотели в света, той е приспособил всички свои безценни качества към уникалността на една малка страна като България. Palazzo Reale е истинско доказателство, че тук може да съществува съвършеният лукс, на който ще се насладят само онези, които могат да си го позволят - хора с благородно потекло, блестящи звезди от шоубизнеса, бивши и настоящи диктатори и олигарси, хора с изтънчен вкус и отлични финансови възможности. Това е новият символ на богатство и разточителност, очарователна смесица от съвършенство и хармония, които завладяват всяко въображение и ви карат да се влюбите завинаги.
Да, така те посреща хитът на миналата седмица - сайтът на Palazzo Reale. Предлагам ти кратка подборка от цитати (с леки, но недостатъчни корекции на форматирането и правописа):

Ултрамодерен и същевременно с това приказно бляскав този уникален комплекс е построен сред уникалната красота на Странджа и лежи върху топлият пясък на Южният бряг.
Допълнителна екстра е съжителството с мистериозни знаменитости:

Нали не смятате, че само в Дубай могат да се строят ултралуксозни и екстравагантни сгради? Вече можете да приветствате идеята, че такова място ще бъде създадено в една малка, но прекрасна страна като България! Още след проектирането си, този комплекс заинтригува редица известни личности, които проявиха явен интерес да станат собственици на късче от безценната приказка, наречена Palazzo Reale. Инвеститорите на този уникален 5-звезден апартаментен хотел предприемат интересна стратегия, която донесе голяма популярност на комплекса. Те преговарят с над 100 известни и влиятелни личности в България и по света за покупка на апартаменти в този невероятен комплекс, като достойна и същевременно невероятно изгодна алтернатива на екстравагантните апартаменти в най-луксозните курорти по света. В момента текат успешни преговори с говорителите и съветниците на доста звезди от шоубизнеса и киното, с крупни бизнесмени и богати хора, които ценят уникалният лукс. Кои от тях ще приемат това примамливо предложение, ще се пази в дълбока тайна до официалното откриване на комплекса. Но нашата компания със сигурност ще постигне успех в стремежа си да събере тук като собственици на апартаменти цветът на обществото. На това място ще срещате известни хора, утвърдили името си в България и по света и разбира се всички онези, които могат да си позволят скъпото удоволствие да се наслаждават на невероятното усещане да бъдат крале в Palazzo Reale. Те ще бъдат изключитено доволни да се възползват от всичко онова, което са приготвили за тях невероятно изобретателните инвеститори.
Решилият се да закупи най-луксозното предложение с името Йовани Цезар ще може да се радва на всякакви благини, включително:

Частен басейн на закрито в басейна с акули - без аналог в света. Най-екстремната екстра в неповторимият императорски апартамент, е неговият топ ВИП частен басейн на закрито. Кой друг собственик на ваканционен имот може да се похвали, че личният му басейн се намира вътре в огромен басейн, пълен с опасни акули. Отговорът е само един... бъдещият ловец на силни усещания, собственникът [sic] на Yvani Caesar.

Забранената зала (турска баня и sex стая) - без аналог в България. Най-екстравагантната екстра в приказният императорски апартамент, е неговата Забранена зала, в която се сбъдват всички ваши желания и фантазии. Тя е достойна за вниманието и на най- претенциозните и разглезени красавици - блондинки или брюнетки, който биха изявили желание да я споделят с Казанова... бъдещият собственник на Yvani Caesar.
Продължаваме с частно казино с лични крупиета и коктейл бар с бюфет, императорска спалня, тронна зала... А, к'во ще кажеш, а? Ама ние едва сега започваме.

Може би сте мечтали някога да се изкъпете в безброй банкноти? Може би желаете да усетите миризмата им, да ги усетите неизброимо много в ръцете си и да се насладите на силата и властта, която биха могли да ви дадат? Такава възможност ще ви даде Palazzo Reale в специалното помещение за къпане в пари. Тази спа процедура е единственната по рода си в света, а от нея първи ще се възползват собственниците на апартамент в култовият ни комплекс. На посетителите тук в буквалният смисъл се предлага да се изкъпят в купища чуждестранни банкноти. Дори и да сте богат - тук ще можете да се почувствате милионер по един интересен и незабравим начин.

Златната винарна ще бъде диамантът в короната на АЛМАС. Виждайки топ ВИП залата всеки гост ще занемее пред изяществото на златната орнаментика по стените и таваните, пред мекотата на дамаските и приглушените светлини, които правят всичко така тайнствено и очарователно. Вие обичате да посещавате такива невероятно хубави места, но и не желаете да ви открият лесно. Това е идеалното място за вас и компанията ви, което ще ви даде възможност да се усамотите в това изискано и необикновено райско кътче. Тук можете да организирате частна вечеря за 8 души, като ще бъдете заобиколени от най-добрите вина в света, някои от които са и български.

Специално гей-парти. В днешно време всичко е позволено, стига да знае човек къде и по какъв начин иска да се забавлява. Ние имаме решение за всяка ваша фантазия и специално за вас организираме гей-парти само за отбрани посетители.
Освен невероятна гъзария инвеститорите могат да разчитат на такава възвръщаемост, че направо не ми се мисли:

Всеки инвеститор или уважаващ почивката си бизнесмен, закупил апартамент сега на цени от 2500 евро на кв. м. без ДДС, ще спечели над 100% от вложената сума в рамките на 7 години. Това може би ви звучи невероятно, но е въпрос на проста артитметика. Ще можете сами да направите своите изчисления, защото ви даваме привилегията да разполагате предварително с плановете ни за бъдещи продажби като инвеститори. [...] До завършването на апартаментен хотел Palazzo Reale, цените на кв. м. за апартаменти в готов вид ще стартират от 4000 евро на кв. м. без ДДС, което прави покачване в размер на 60% на вложената от вас сума и то при условие, че не сте ползвали никакви други отстъпки и нежелаете да ползвате гарантирана рента.

Lamborghini Murciеlago за един от първите 30 купувачи! Чували ли сте за подобно примамливо предложение? Инвестиционната компания организира томбола, в която ще се разиграе едно чисто ново Lamborghini Murciеlago, което ще бъде подарено на един от първите 30 клиенти, закупили апартамент в Palazzo Reale. Този прекрасен автомобил ще може да бъде предоставен като част от ужасно примамливите предложения на Луксозен Клуб Йован и ще носи богати приходи на своя бъдещ собственик в моментите, когато самият той не се наслаждава на усещането да бъде Цар на пътя със своята нова придобивка.
Ако се съмняваш нещо, виж само гаранцията:

Коя е компанията, проектирала 5-звездният апартаментен хотел Palazzo Reale?

На този въпрос няма еднозначен отговор. Инвеститорите на Palazzo Reale са консултирани от няколко от най-известните проектантски агенции в света и са отсяли най-добрите идеи, които могат да бъдат реализирани успешно в страна като България. Главният изпълнител на проекта е една от най-успешните в бранша Българска проектантска компания, чиито разработки са спечелили редица награди.

Коя е фирмата която ще построи 5-звездният апартаментен хотел Palazzo Reale?

В построяването на такъв грандиозен проект е логично да се включат повече от една компания. Фирмите, заети с изграждането на Palazzo Reale ще бъдат няколко, като най-известна и с най-важно участие е една Испанска фирма, която се ангажира с най-трудната част от построяването на сградата, а именно басейна с акули и залата за хранене - Клеопатра, която се намира изцяло под водата.
Аха, ясно.

И понеже чувам екзалтираните викове Още, още! - ето, моля, заповядай още. Защото има още много, че и картинки!

5 коментара:

Bruce Wayne каза...

грандиозни са, а на първа страница има 2 мои графики, които използват без да са поискали разрешение :)

plamenj каза...

Е за тва с едно апараментче Луи четиринайсти-петнайсти трябва да се отплатят поне.

Анонимен каза...

Архитектурата на комплекса напомня на Ориента, на нещо индонезийско, отколкото на римско, каквото внушение правят двете имена - Цезар и Клеопатра.

Звучи впечатляващо, но като идея е миш-маш.

Анонимен каза...

Доста кичозно и превзето!Лъха на мухъл,но като има некрофили,така ще има кой да се кефи и на този каламбур!

Анонимен каза...

....както има....

Публикуване на коментар