30.6.08

С дете на море

Ако планираш пътуване с деца на море, попрегледай съветите на Бу, към които бих добавил единствено, че е добре да си осигуриш работещ климатик на колата.

Варна си има чистак-бърсак нов мол, по-голям от софийските и с Ню Йоркър, Бъгър Кинг и Кофи Рипъблик.

Ема и басейнаБалчикАлбена си е същата, т. е. леко овехтели хотели и силно завишени цени по заведенията, поради което варианта с ол инклузив е най-приемлив, при все че върви с обсебваща група чужденци (при нас - французи) и прилежащите аниматори и увеселителна програма. Това, което, не можах да разбера е, защо при положение, че 2/3 от гостите са семейства с деца, центъра на курорта се огласява със сочна чалга в 2 часа през нощта. Честито влизане на Албена в черния списък.

Ема свикна постепенно - първия ден свали чорапите на плажа, втория се съблече и изкъпа в надуваемия басейн, третия стигна до брега... но до края не успя да пребори страха си от вълните.

Ъъъ...ДълбокаЗа да влезеш в Ботаническата градина в Балчик трябва задължително да платиш 2 билета от по 5 лева. На метри от самия дворец на плажа се е пръкнал някакъв строеж.

Отивайки към мидената ферма Дълбока минаваш покрай точно 3 голф игрища, панелната Каварна и безкрайни полета с ветрогенератори. Самият път надолу е пооправен, а до оригиналния миден ресторант се е пръкнал още един.

2 коментара:

Erbabic каза...

обади се icq и ще ти кажа как се влиза без да се плаща, пък ти ще кажеш дали работи още схемата

plamenj каза...

Късно, късно. Следващият път.

Публикуване на коментар