6.6.08

Юни

През юни всичко е футбол, твърдят рекламите на популярен букмейкър.

Почти всичко. Цяла седмица родните спортни псевдомедии развяват кирливите ризи на ЦСКА и БФС, което няма нищо, ама нищо общо с футбола.

Е, утре започва Европейското първенство в Австрия и Швейцария и може поне за малко да забравим за грозния скандал. През следващите няколко седмици вечерите ми ще са неразривно свързани с голям цветен телевизор и студена бира. По традиция (безнадеждно) ще подкрепям Чехия и Хърватска, а ще повикам и за Испания, които е крайно време да спечелят нещо, а? За кого си ти?

8 коментара:

nikeca каза...

По принцип на всякакви първенства викам бурно за англичаните и за холандците. Лалетата винаги играят красив футбол, обаче подобно на Испания класирането на върха им се разминава от доста време.

Анонимен каза...

хърватска!

и торес-алонсо-арбелоа-рейна

plamenj каза...

Бе я направо който иска да джойнва фентъзи футбола на УЕФА и TMB League.

Code to join this league: 227258-37683 или дайте мейли да ви каня.

Анонимен каза...

За Хърватска и Португалия. Може би и малко за Чехия. Чешкият отбор има най-голяма средна възраст, но за сметка на това всички са опитни играчи. Ще видим...

soregashi каза...

Хъмм, то аз не съм яко футболен фен, но пък на всяко световно и европейско викам за една четвърт от кръвните си сънардници - Французите, а пък много ме радва футбола на Холандците, но чак пък всичко да е футбол... все пак концерт на Металика чакаме *гледа миличко* :)

Unknown каза...

За Бразилия! :-D

plamenj каза...

Не съм очаквал фенове на Холандия, особено с този треньор и стил на игра...

Анонимен каза...

Чехия, Испания и Португалия. Като няма Англия, така е. Нямам против и Хърватска :)

Публикуване на коментар