25.9.07

Бележки 10

Малко бележки, кратки, какво да се прави - Туитър си оказва влиянието:

Приключвам Мръсна хаванска трилогия. Темите са секс, мизерия, ром и глад. В този ред. А книгата е увлекателна и повтаряща се.
_

Как точно се чете името на клуб Pr. - Пръ?
_

Преди година-две правих дизайна за сайта на Меридиан Мач. Той, дизайна, беше малко по-сложен, а това, което е онлайн сега е някаква силно редуцирана версия. Та, понеже главата на вестника е много зле, им драснах едно ново лого специално за сайта, ей така - бонус. Логото не мина, но сега гледам, че се озовало във форума им, който за съжаление е доста непопулярен, да не кажа умрял. Е, няма лошо.
_

Въпреки обещаващите реклами по пътя към морето на сайта на Златна Белка Иванов и сие няма голи мацки. Но пък обърни внимание на имената на моделите в мъжката им колекция :-) Полковник Сандърс се върти като пумпал в гроба.
_

Из рекламна брошура:

В най-големите градове София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Русе, Хасково, Шумен, Сливен, Търговище, Разград, Димитровград, Слънчев бряг клиентите на Кейбълтел разговарят неограничено дълго и безплатно помежду си.

Слънчев бряг вече се води за един от "най-големите градове". Честито!
_

В 90% от колите в задръствания има само по един човек. Останалите са таксита.

3 коментара:

Erbabic каза...

И аз чета същата книга в момента

plamenj каза...

мдаа, популярна ще да е... нещо като "кубинска dick-lit".

btw, къде ти се загуби блога?

Erbabic каза...

Хубаво казано, точно това си говорех с V. че и липсва нещо. Тънката свързваща нишка. Но и двамата сме още в началото на 2та част

Абе направо си е dick-lick

Публикуване на коментар