16.10.09

Синьото хапче

Извънредно включване от пресслужбата на ПФК Левски на ул. Тодорини кукли 47 в София! Причината не е получен факс със сензационно предложение, а не по-малко сензационно съобщение с автор някой си Георги Иванов.
Във връзка с нарушаването на общоприетите етични норми, публикуването на лъжлива информация и откровените опити за манипулиране на общественото мнение, ПФК Левски прекратява взаимоотношенията си с ежедневника "Тема Спорт".

Считано от днес, всяко едно изказване на длъжностно лице на ПФК Левски - в това число и футболисти - пред автор на въпросното издание, което е публикувано впоследствие, може да бъде възприемано като неистина.

Георги Иванов
Спортно-технически директор

Това категорично твърдение създава предпоставки за сложен логически казус. Да речем, че след загубата от Берое този уикенд спортно-техническият директор на клуба се изправи пред представители на Дарик радио, БНТ, Нова телевизия, вестниците Меридиан Мач, Стандарт, Тема Спорт, Дневник и Хаарец и заяви: "Имаме пълно доверие на Ратко Достанич. Той остава треньор на отбора." Спазвайки примерно Етичния кодекс на българските медии, журналистите, пред които е направено изказването, го цитират дословно в съответните телевизии, радиа и вестници. При това Дарик, БНТ, Нова, Меридиан Мач, Стандарт, Дневник и Хаарец казват истината, а публикацията на Тема Спорт очевидно следва да съдържа неистина. Ъъъ... Фънки!

4 коментара:

Erbabic каза...

и Батков (Факсов) е топ юрист...

plamenj каза...

Мда, откакто смениха дилъра, на Герена бълват всякакви изумителни неща.

Unknown каза...

Бре, пич, ти предсказваш бъдещето! Левски падана, Достанич подаде оставка!
Ако знаеш и числата от тотото (за другата седмица!), драсни ми ги на мeйла ;)

plamenj каза...

Стояне, прати SMS с текст TOTOMAFIA на кратък номер 1914* и ще получиш числата от тотото**.

* Цена на съобщение: 399.97 лв. без ДДС
** Португалското

Публикуване на коментар