20.8.07

Адвокат Борат 2

Изминаха 6 месеца от първия постинг за Тодор Батков, а той не се затвори устата и продължи да бълва откровени глупости, за радост на редовия журналист, при това без носът му да се удължава видимо. Май е време отново да подбера тези от тях, които разкриват най-пълно душата и мирогледа на легендарния адвокат, включително няколко по-стари, пропуснати в предишната класация.

7. Нашествието на слоновете не ме притеснява. В момента преговаряме с трима класни защитници. И тримата са национални играчи, не са нито наркомани, нито криминално проявени, които стрелят с пистолети и арбалети.

6. В Котбус малко с 65 години са объркали историята. Не сме 1942, а сме 2007.

5. Аз съм доктор по история и тази наука ми е хоби. Не съм споменавал думата нацизъм. 1942 година е черна за българския футбол*, който процъфтява през 2007 заради моя клуб.

4. Левски е бялата лястовица сред българските отбори по прозрачност!

3. На този етап най-голям интерес има към Ричард**. Два клуба от Висшата лига искат да го привлекат.

2. На мача с Барселона Лапорта три пъти ме питаше кое е това момче. (за Станислав Ангелов)

1. Може би ще дам обет за мълчание до Нова година. Мои колеги дори ми направиха забележка, че говоря много пред медиите.

Последното Батков заяви след позорното отпадане на отбора му в квалификациите за ШЛ от скромния финландски Тампере. Само седмица по-късно обаче адвокатът отново се изпъчи пред медиите след като привидя заплаха за живота си, отправена "в интернет". Сакън, кой ще ни забавлява?

* През 1942 г. Левски печели първата си купа и третата си титла на България, втори в шампионата остава отборът на Македония (Скопие). Мдаа...

** За издаването на британска работна виза е необходим определен процент мачове в националния отбор, каквито нигериецът Ричард Еромоигбе няма.

4 коментара:

Анонимен каза...

трябва и за гришата ганчев да започнеш рубрика с култовия му въпрос "бе ти кат малък къщички за пиленца правил ли си?" :)) на тоя въпрос само милко калайджиев има право да отговори!

plamenj каза...

Гришата много-много не приказва (сигурно 'щото знае, че не му се удава).

"Питъм та!" хахаха

Пък и официално той няма нищо общо с ПФК Литекс. Не е като "собственика на Левски".

Анонимен каза...

Пламенчо я прегледай първо записа с Гришата когато се изгаври с оня боклук Кирков и после прави забележки.

plamenj каза...

Анонименчо, прегледай първо това и после прави забележки.

Публикуване на коментар