17.10.08

Орден за братя Галеви!

Мисля, че Комитата пръв изказа гласно (или писмено, уотевър) идеята, че идва ред на братя Галеви да получат орден Стара планина. Съдейки по нескритата радост от решението всенародния любимец и адвокат с мустак и "впечатляваща международна практика" Тодор Батков да бъде удостоен с най-високото държавно отличие, облекчението, с което беше посрещната новината, че с уважаваните дупнишки бизнесмени Ангел Христов и Пламен Галев всичко е наред, и обективната ситуация в държавата смятам, че мисълта е минала през главите на доста хора.

Ето, че сега и ти може да може да направиш нещо по въпроса, подкрепяйки тази петиция. Тя призовава президента Георги Първанов да награди светлите личности на братя Галеви с орден Стара планина за изключителните им заслуги към Република България в две насоки - "принос за развитието на икономиката и механизмите за самоуправление в град Дупница" и, пред вид топлите като чаша прясно сварено кафе делови отношения с бившия министър на вътрешните работи, продължени настоящем със следствените органи, "принос за борбата с организираната престъпност в региона". Признавам, че не съм запознат какво казва протокола за броя ордени, които следва да се връчат в такива случаи, но предполагам, че един ще свърши работа. Все пак двамата са неразделни като ду... такова, врат и ланец.

Присъедини се сега и не се притеснявай за това, какво ще се случи с подписа ти. Мистър Клийн, струва ми се, има една изклишна стъклена урна, която с готовност би предоставил за каузата. Ще я напълним с десетки папки и ще я инсталираме пред президентството, тъкмо Атака освобождава мястото.

4 коментара:

Erbabic каза...

А не, Батков има рожден ден в петък или поне тогава го празнува... А те какво... като им дойде рождения ден тогава... Може и заедно с другия герой на тихия фронт А. П.

plamenj каза...

Емо, според теб Геле и Пламен са родени на една дата?

Erbabic каза...

Поне единия да имаше...

plamenj каза...

* Оказа се, че за авторството на идеята основание имат да претендират DII - на 07 април 2008, gambler - на 30 март и, о, самият Бойко Борисов още на 28 март!

Публикуване на коментар