5.3.07

Бележки 2

Това, че е пролет се познава лесно по обяд в парка Заимов (добре де - Оборище), не че много-много е идвала зимата. Пейките се изпълват с ученици от близките училища - най-вече втора английска, предполагам - които цакат карти, пият бира или просто се закачат със съученичките. Цакат белот. Ето защо няма как ПартиПокер да е толкова успешен в Европа - макар и разпространена игра, покерът не е популярен, такак както са популярни разни други игри, от които даже се изисква някакво друго умение от блъфирането. В Германия трябва да има ПартиСкат, в България - ПартиБелот, и т. н. Апропо, някой сеща ли се за хубав онлайн питупи домино сайт?
_

Предаването Полет над нощта стана на 5 години. Не че го гледам, но е ми се иска да го отбележа пред вид следващата бележка. Стартира като нощен политематичен блок на Канал 1 и Хоризонт, но, поне за мен очаквано, няма успех. Мести се по сателитния канал, превръща в медия за българите в чужбина, и ориентира съдържанието си към тях: преглед на печата, интервюта с разни стари муцуни, беге музика, телефонни включвания. Малко ми е тъпо като го засека вечер.
_

Камен заминава за Прага. С договор за 2 години. Жалко, т. е. браво, хубаво е. А и сега имам още един повод да посещавам любимия си град.
_

Сетих се за любопитния начин на индийците да пият вода от бутилка - изливат доста точно струята в устата си без да докосват с устни бутилката. Предполагам, че причината е в това, че Индия е доста гореща, храната - люта, а чешмяната вода - не особено качествена, следователно бутилираната вода е популярна, както и споделянето й. Аз бих се удавил.
_

Ема харесва течен витамин це. Той има възкисел вкус и оставя определено химическо усещане в устата. Странно дете ;-)
_

Това е входът на сградата на Дарик на Дондуков. Малко е тъжно, като гледаш празните места в табелката - до преди 2 месеца там бяха логата на радио Гонг и Ретро радио. Гонг спря излъчване на 96.7 и даже не знам какво има там сега, екипът продължава да прави спортните програми на Дарик радио, както и да поддържа обновения сайт. Ретро пък премина към групата радиостанции на Камюникорп, сред които БГ радио и Енержи.

3 коментара:

Анонимен каза...

Краси: В Полет над нощта имаше / има и интересни гости понякога :-) На мен лично ми е много късно да го гледам.

Unknown каза...

Туй нящо, което се намира до парка "Заимов" си мислех, че е първа англииска ?

plamenj каза...

амче може... първа, втора, няма значение - да седи в поста да се вижда къв съм лаик.

Публикуване на коментар