19.3.07

Бележки 3

Днес излезе първия уикли джус в блога на Капитал с мое участие (секцията Брандинг).
_

До 2010 на мястото на Балканкар Средец ще изникне комплекс с търговски, офисни и жилищни площи, хотелска част, киноцентър както и обекти за хранене и развлечение. Ще има и 40-етажен "небостъргач". На тази схема моят блок е някъде в празното пространство долу в ляво (макар че като цяло схемата на сградите извън комплекса не е вярна).

Всичко хубаво, ще се оживи квартала, а и ще се разкарат грозните и пусти индустриали постройки. Чудя се само как ще се отрази това на инфраструктурата - имам предвид не само автомобилите, но и обществения транспорт (съмнява ме третият лъч на метрото, който трябва да минава от там, да е готов до 10 години), водоснабдяването, сметта.
_

В неделя ЦСКА отупа Литекс с 2:0, а "червените ангели" спечелиха Адриатическата лига. Добър ден.
_

Едни от най-популярните думи, по които е намиран блога са Пепси, Бургаско, Онда... с толкова марки, чудя се дали един Адуърдс няма да ми докара лев-два. Сигурно няма. А да, и си имам (редовен) читател от Нови хан. Поздрави за Нови хан!
_

България ще се рекламира като туристическа дестинация с 45-секунден клип по CNN. Клипът не е лош, направо е прекрасен в сравнение с аматьорските изпълнения досега. Две неща дразнят - кадърът с натрапващото се телесно боди на девойката във ваната с розови цветчета и, разбира се, мацаницата, която все още пробутват за лого. Иначе се чудя за чий ни е да се рекламираме по телевизии като CNN и Euronews - някак на селска чест и нулево планиране бият нещата.
_

Ъпдейт от кофишоп фронта: кафето на зърна от Нето е много приятно, неприятно е, че ни се попрецака кафемелачката; има нов Кофи Хейвън на Раковски и Рачо Димчев; Ландън Минит на Позитано се позиционира по-скоро като заведение за бързо хранене, но като гледам си е жив кофишоп.
_

Миналата седмица беше белязана от смъртта на двама човека. Кофти някак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар