22.1.09

Разни 51

Започвам с един линк, който не само заслужава да му посветя отделен постинг (вместо да го ръчкам в Разни), но и да послужи за основа на нова световна религия! Внимателно преглътни, ако в този момент ядеш или пиеш нещо, отстрани чупливите неща от бюрото, дай волумето на мах, извикай колегите да гледат и чак тогава цъкни тук. Искам обратно в 70-те пък!

Тилтшифтмейкър е онлайн приложение, благодарение на което дори аз мога да се фукам с тилтшифт снимки. Сравни тази с оригинала тук. (от)

В случай, че случайно си пропуснал - новата, велика реклама на Хайнекен и новата, велика, но по един друг начин реклама на Майкрософт Сонгсмит (от).

Всъщност, какви видео вируси върлуват в момента, можеш да провериш и направо в актуалната класация.

Ударна порция разни кратки: банкноти от Лунната република, тоалетна хартия, ASCII картография, камуфлажни хора, еротичната азбука в Габрово, Хойтон, 365 персонажа, Си Ем Уай Кей Ар Джи Би, руски карикатури, позирай като Ангелите на Чарли, арабески, Пежо предупреждава, любовта на Путин.

Пътуване в историята.

Виж, за какво говори българската блогосфера.

Любов, омраза, живот и смърт от Кингстън, Ямайка.

Аз искам, ти искаш, те искат: плаващ охладител за бира, добре изглеждащи каски (шапки?) за велосипедисти, затваряща се капачка за кенове, декорация за куфари, До Ло Рес, "преносима" велосипедна алея, анатомични (ама наистина) чорапи, Закуска на тревата, ролеви възглавници.

Гордей се, българино, с родната фабрика за шрифтове.

Ако филмовите плакати казваха истината, щяха да изглеждат така. А така щяха да изглеждат, ако просто трябваше да изглеждат по-добре.
Саркози, Роаял, Ширак голи-голенички!

Списание на "изкуството и секса" - брой 0.

Голямото сърце на Земята. (от)

Съединени американски лога и девизи.

На пръв поглед успешен адбъстинг на Иносънт, но фактите говорят, че Иносънт, които толкова много обичаме, са първата компания, която преди 2 години започна да използва рециклирани бутилки, а от миналата предлага продуктите си само в такива опаковки.

"Обичам те повече от ___________!"

Вашингтон от птичи поглед по време на церемонията по встъпване в длъжност на 44. президент на САЩ - от Капитолия вдясно, където Барак Обама произнася речта си, чак до мемориала на Линкълн вляво, приличащите на мравуняци петна дават ново измерение на понятието "маса народ". Апропо реч, виж кой залози се оказаха печеливши и най-често използваните думи от американските президенти при приветствията си от 1789 г. до сега - нация, Америка, свят, правителство, свобода... задължително виж, коя преобладава във второто изказване на Джеймс Медисън. И, предпоследно по темата, заглавните страници на над 700 вестника от вторник (включително и 5 български, като никой от тях не фийчърва новия американски президент).

Последното е рекламната кампания на Пепси, която паразитира върху кампанията на Обама. Аз си мислех, че с новото лого са ударили дъното, но това вече на нищо не прилича!

Салар де Юни в Боливия е най-голямата солна долина в света, като съдържа 10 милиарда тона сол и близо половината от световните запаси от литий. Салар де Юни е и дом на множество сюрреалистични гледки, като това гробище на локомотиви, да речем.

Бъргър Кинг vs. Фейсбук.

10 неща, които имат нужда от промяна (ако не броим физиономията на Серго).

Когато си в Португалия, пазарувай като португалците.

Морски котенца - трябват ли ти още доказателства, че в ПЕТА са напълно изтрещяли? Ако не са, ще - като видят тази рекламна кампания за бульони от, внимание, Кения.

Новите кашове на Картуун Нетуърк и още впечатляващи работи в рийла на Капасити.

4 коментара:

dnse каза...

маааааааааааалееееееееее, бундеслигата наистина има нужда от отделен пост, от отделна страница, абе нямам думи да се изразя!!

plamenj каза...

... изрази се с танц! :-D

Анонимен каза...

Почти са улучили анатомията с тези чорапи. Интересно. :-)

anchett каза...

хаха спазих всички инструкции и едва оцелях :) уникално клипче за модната бундеслига, наистина! много забавно ми стана коментатора като каза> а сега за всички с черно-бели телевизори нека обясним какви са цветовете... хайде всички сега в танцова стъпка!

Публикуване на коментар