1.9.08

Бележки 12

Днес - в телеграфен стил. Явно туитването ме е повредилоправило.

Денсинг Старс е поредния вносен формат в програмата на частна телевизия с национален лиценз след Стар Академи, Биг Брадър, Сървайвър и Мюзик Айдъл, който ще се излъчва с непреведено име. Рискувам да прозвуча като професор Вучков, ама не може така, бе! Излагате се!
_

Закономерност: ако на дадена търговска площ се изредят 3 различни обекта (заведения и магазини) без особен успех, то там неизменно се появява банков офис.
_

Прави ли ти впечатление как масовите вестници съобщават новините - "спират ни пиенето", "вдигат цените", "увеличават пенсиите"... Кои са те? Коя е тази мистериозна група хора, която ни причиняват всичко това? И не допринасят ли медиите за този жалък обществен нихилизъм, който ни спира да променим живота си.
_

В Спонсoрски съм пропуснал да спомена ангажимента на Волфсбург и жеста на Фолксваген към фондацията Сърце за децата. Що не свиркате, а?
_

Положението с радиостанциите се влошава. Като че ли всяка медийна група е решила да си направи портфолио от по една рок, чалга, ей си и си ейч ар станция и го постига с безогледно коригиране на лицензи и разместване на честоти. Съдържанието остава на заден план, превръщайки радиата в безсловесни джубокси. Програмата отстъпва на формата, човешкият говор липсва. Дано е временно.
_

След безплатния уай-фай парк Заимов се е сдобил и с торбички за кучешки изпражнение. Така трябва! А старият офис ми липсва все повече.
_

Мили дами, плажните роклички не са най-подходящото облекло за работния дневник. Даже въобще не стават! Жегата не е никакво оправдание - виж как се носят в горещата Саудитска Арабия, че и хич не се оплакват.
_

Някакъв идиот беше флагнал занемарения ми блог за получен спам при все че има пределно ясен дисклеймър. Блогър го заключиха за около ден, но после оправиха нещата.
_

И накрая да те питам нещо: Кое пиле предпочиташ да бъде заколено за твоя Зингер с картофки и средно Пепси? Това, което е живяло щастливо преди това, или това, което е било нещастно?

7 коментара:

Анонимен каза...

"ей си и си ейч ар станция" това не го разбрах, зор да пишеш на кирилица.

Иначе за всичко останало си прав, особено за дрес кода...

plamenj каза...

Зор е, сам виждаш.

Adult Contemporary (FM+, Атлантик, 1) и Contemporary Hit Radio (Fresh, City) ще речат форматите.

Aleksandar Krumov каза...

Аз за пилето, такова.. искам да се изкажа. Пилето го искам крехко, сочно и добре подправено. Полковникът се правя чудесно с тая задача.

Marmalad Shipkofff каза...

Аз не обичам пилИ

Анонимен каза...

Тва да излезе видео как наливат катран и арсеник в пилетата преди да ги пуснат в KFC по никакъв начин не би променило оборота им... просто имат страхотна инерция. Нали некви идеоти снимаха пакетче пържени картофки от МакДоналдс в продължение на 3 седмици и като го свиха 3-седмичния мклип до 30 секунди се вижда как картофките не само не са се развалили, а не са и клюмнали даже. т.е. са изцяло канцерогенна химия ? Е тва случайно да е повлияло на продажбите на макдоналдс ? Не е, нали ?

ПП. Пламене препоръчвам ти една книжка... без|лого се казва... евтинка (10 кинта някъде) и много поучителна.

soregashi каза...

Как си го сложил тоз Туитър в сайта??

plamenj каза...

Виж тук и тук.

Публикуване на коментар