14.8.08

Бос

Това е мъжки сандал, тип джапанка. От Хуго Бос. Ляв. Струва 200 евро, чифтът - 400. Не по принцип, а според Велислав Вуцов. В комбинация с къси гащи и тениска е най-подходящото облекло за треньор на отбор от А група. Не по принцип, а според Велислав Вуцов.

Вили, ти си най-прекрасен! Ще ни липсваш.

8 коментара:

владо каза...

според Буциньо това били джапанки.

искаме си Вили!! :(

Пламен каза...

Още не мога да разбера защо го уволниха.

Emin Bei каза...

Подигравайте се двамата... Ако някой от вас гледа снощи мача по нова телевизия...

Гонзо застава да бие дуспата, а камерата дава Кокала. А Кокала, не бе защо той... и тогава унесени не дадоха дуспата и се чу само коментатора... Голямо режисьорско майсторство...

Пламен каза...

Ето за дузпата:

"Скоро с нашия Витоша Бистрица играхме с Ком Берковица, получи се много интересен мач - завършихме 3:3. Аз имах възможност да вкарам от дузпа, но пропуснах. Всъщност изпълнението ми бе същото като на Гонзо снощи. След това обаче спечелих нова дузпа за нас и публиката викаше "Бойко, Бойко", но аз отстъпих изпълнението на Чавдар Атанасов и той бе точен по много техничен начин."

Ей, култов е нашия кмет!

Marmalad Shipkofff каза...

ahahahahhahaahhahaha

Анонимен каза...

Не гледам футбол по принцип. А български съвсем, защото таково животно няма. Четвъртфинал на световно или нещо от сорта, това ли ние най-доброто постижение ? Пфу.

Пламен каза...

Е не ти е много обективна позицията тогава... но за информация - прогнозата за българския футбол тази година е оптимистична - ще по-зле от миналата година, но по-добре от следващата ;-)

Анонимен каза...

Аз се изненадвам че досега не са използвали Гунди за лице на войната срещу войната на пътищата.
Обективна позиция ? В блог ? В БГ ? Плийз.

Публикуване на коментар