27.9.07

Актуални плакати

(смело цъкай на картинките за по-голям размер)

Robin GibbНе съм сигурен дали има нормативно изискване за предупреждение към спонсорско лого или става дума за чисто престараване от страна на Булгартабак. Създава се обаче впечатлението, че "Пушенето вреди на Вас и на другите около Вас" е новия слоган на формата.

Обърни внимание и на представянето: "Robin Gibb Band & Philharmonic Orchestra performing his own Bee Gees' Hits". Кой и чии хитове последно?

Miroslav IlicМирослав Илич бил "S-Class of pop-folk". Не думай! Предполагам, че С-Класа отдавна е нарицателно сред някои социални групи, но поне за мен подобна употреба е новост.

AnitaИмам някакви основания да предполагам, че си пропуснал турбо (хи-хи) изпълнението на Илич вчера в Ориент 33, и хич не ти завиждам защото тази вечер, по едно и също време, но в двата края на милата ни столица, ти се дава както последен шанс да се полюбуваш на новата сръбска С-Класа, така и на гигантските нокти, обеци и, хъ-хъ, звездички на Анита, която пък ще пее в култовото заведение Дай-Дай! Може би влияние върху избора ти за четвъртък вечер ще си окаже факта, че водещ на второто мероприятие ще бъде Киро Скалата.

2 коментара:

Bruce Wayne каза...

мерцедес има и "ес класа" и "це класа". "S"-a e по скъпата. транслитерира малко неправилно

тая Анита на третия плакат не я знам, ама Елза Парини и Теди Джордьо определено са траверси :)))

plamenj каза...

ъъъ.. ми S(латиница)=C(кирилица); "ес класа" ми изглежда като "беемве" и "есемес", нали... както и да е - мерси за уточнението (ако някой се е объркал)

а откъде знаеш за парини и джорджо ;)))

Публикуване на коментар