27.2.07

Филмови

Миналата седмица гледахме Весели крачета - явява се, като че ли, единственото ми ходене на кино през 2007 засега - срам. Оказа се добър избор, защото оня ден е взел, че взел (хубав израз, а) Оскар за най-добра анимация.

Култова реплика: "Как ще го накараш да ти каже - с невъобразими мъчения? С въобразими мъчения?!"

Наскоро си пожелах Ал Гор да спечели награда за Неудобната истина (An Inconvenient Truth), за да се кандидатира за прездент. Е, на - спечели.

Филми, които ми се искаше да гледам, но засега пропускам - Апокалипто и Вавилон. Май ще ги чакам на ДВД.

Виж, 300 ще е на голям екран. Няма начин - исторически епос за 300-та спартанци, спрeли персийците при Термопили, при това по комикса на Франк Милър. Световната премиера е на 9 март, но като гледам (рекламите по видеостената на Мол ъф София) скоро ще цъфне и в България.

Култова реплика: когато съобщават на Динекис (спартански воин), че персийските стрелци са толкова много, че стрелите им ще закрият слънцето, той отговаря: "Супер, значи ще се бием на сянка."

Лабиринтът на Пан май също изглежда задължителен. Споменах ли, че ставам фен на мексиканското кино? Кино, казах, не сериали!

И някъде трябва да намеря време за Долината на цветята. Краси, давай да се организираме тия дни, че скоро започва СФФ, а там е страшно.

П. С. Вчера гледах След утрешния ден по НВО - не нарочно, ама все пак да се отчета с нещо от тая телевизия преди да си я спра в края на месеца. Бях се зарекъл да не гледам дизастъри - с основание ще да е било - толкова абсурдна история, че най-добре щяха да направят ако в ключовите моменти директно пускаха онзи записания смях от ситкомите. А днес като заваля един сняг... ирония.

5 коментара:

Анонимен каза...

krasi: мани, страшно се очертава :-) търсим баби/гледачи под наем

Анонимен каза...

И ко прайм сига ? Търсим баби да фърлат боб или да гледат кино и да разпрайват ?

plamenj каза...

аха

Анонимен каза...

niki: Labirintat na Pan zadalje...Babel sashto..Apokalipto, abeeee ne e losho, ama ima i po-hubavi...
+ tva, ima area.bg, zamunda.net i drugi tiam podobni, savsem dobra alternativa na HBO naprimer ;)

plamenj каза...

амче ти знаеш ли какъв ни е нета на нас? бля. освен това краси взела та ни абонирала за хбо до края на годината.. ша гледаме, имам си агент един за (предпремиерни) филми.

Публикуване на коментар