12.9.08

Чаши и ресурси

Тази седмица офисът беше залят с чаши, на които е отпечатана долната картинка. За пръв път попадам на подобна медиа за набиране на служители, но не се учудвам пред вид фирмената ни култура и други нейни странни прояви. 

В тази връзка - в момента се търсят хора с приличен английски, немски, руски, гръцки, датски или шведски. Работата е на смени, в леко инфантилен екип, парите са добри и няма други изисквания, освен гореспоменатите езикови умения, много търпение и малко компютърна грамотност. Не включва носене на лилави дрехи и замеряне на колеги с топка. Ако случайно ти или твой приятел търси, контактите ми са горе вдясно. 

8 коментара:

Анонимен каза...

Лол... Пламене, запази ми моля те една чашка като сувенир... Да си я донеса в Джуб другия месец ;)

plamenj каза...

не бих казал, че са се избили да ги ползват колегите ;-)

Анонимен каза...

OFF: През опера след като кликна на някой от линковете в блога ти трябва да кликвам два, а не един пъти за да се върна обратно в блога. Друг има ли го тоя проблем ??

Анонимен каза...

Краси: Тази кампания ми звучи като последен отчаян опит да си намерите хора. Явно доста сте го закъсали от към персонал и HR ;) Искам една такава чаша

plamenj каза...

Ре OFF: с 9.10 нямам подобен проблем. Повредата ще да е в твоя телевизор... Случва ли се и с други .blogspot.com блогове?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
plamenj каза...

Анонимен каза...
Аз сега си търся работа... ще се радвам да работя с теб. Дай някакъв мейл или име на компанията или обявата или нещо под.

**********@abv.bg

plamenj каза...

Хм, сега забелязвам, че "колегите" са облечени като Синди аус Марцан.

Публикуване на коментар