19.2.10

Пътят на България

Предлагам да се отмени Закона за движението по пътищата. Никакви ограничения за скоростта, никакви светофари, никакви катаджии. Така де, познаваме се българите! Така или иначе правото в повечето случаи е на страната на този с по-голям джип, защо да си кривим душата и се занимаваме с дреболии?

Предлагам изнасилванията да се декриминализират. Който не иска да бъде изнасилван, да не излиза на улицата и да не се покзва на публични места. Да си седи вкъщи!

Даже, още по-добре, домашното насилие да бъде прието и насърчавано като полезна практика. 80% от мъжете в страната са стресирани. Един десен прав в лицето на жената и шамар за детето след прибиране от работа са идеалният отдушник, пътят къд душевното блаженство!

Предлагам да се легализира търговията с кокаин и хероин. Сигурен съм, че производителите и кварталните дилъри ще приветстват промяната и тя ще се отрази положително на финансовите резултати и имиджа на бизнеса им, който напоследък търпи удари от акции на полицията.

Предлагам България да стане първата държава, в която педофилията е разрешена. Това ще съживи хотелиерската индустрия и целия туристически бранш, които изпитват затруднения в кризата. И сега страната ни се посещава от чичковци, примамени от невръстните циганета от гетата, но друго ще си е да привлечем организирани туристи от държави, в които те не могат да се отдадат на страстта си.

Всъщност, защо съществува такава нетолерантност към убийствата? Ами и убийците са хора като всички останали, просто им е по-къс фитилът! Нима това е причина да ги дискриминираме?

4 коментара:

أمل каза...

Да, защо? И аз питам :(

Анонимен каза...

На предпоследния абзац направо се замечтах, как милионите секс-туристи вместо към Тайван ще идват тук, че е по-близо - как само ще живне туристическия, хотелиерския и всякакви му там бизнеси!!! Ами необходимостта от нови и нови хотели - еййй строителството! Рай за всички на земята!!!
Само дето е толкова тъжно.

plamenj каза...

Впрочем, Пипилота, не че има някаква връзка с текста, но знаеш ли кои са страните, в които няма забрани за пушенето на обществени места? Камерун, Саудитска Арабия, Чад, Централноафриканската република и няколко съседни на нея... А, да, и България. Те така... :)

Анонимен каза...

Повръща ми се от подобни оплаквания. Мързи го да си смени умонагласата и затова страната му била виновна. Порасни, бебе ! Света не се върти на твоя !

Публикуване на коментар