17.10.06

Барселона 5

Митко ще среща испанец от рекламнта агенция по обяд, така че аз, Краси и Неда се насочваме към Камп Ноу. Няма станция на метрото непосредствено до стадиона, което предизвиква известно объркване на връщане и закъснение за срещата... Камп Ноу не е покрит изцяло, поради липсата на писта първоначално дори изглежда уютно, но качването нагоре до последните редове прогонва това усещане - голям си е. Обиколката е мнооого "туристическа" - включва съблекалните, вип трубуните, високите трибуни, кабинките на коментаторите, музея на отбора с много архивни документи от времето на Ханс Гампер и кътчето на Стоичков + разбира се, 2-етажен Барса мегастор - FCBotiga.

Разходка с лодка - пак безплатна благодарение на Барселона Кард. 1 час и половина, не успяхме да сгазим нито един сърфист. 3-ма мъже + 1 бебе заспаха около нас на палубата.

Изкачване до върха на колоната на Колумб с асансьор. Не изглежда така, но вътре наистина има асансьор а на върха панорамна стаичка - в коронованата топка под краката на Колумб. Бррр - клати се и пода е наклонен навън, мястото горе стига за 4-5 човека едновременно.

Шопинг в Корте Инглес. Да ама не - прекарахме 2 часа вътре, супер е, но цените са непосилни. Купих си разни бири от супермаркета все пак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар