13.11.09

Рекламата е симетрия

"Красотата е симетрия" може би ти е познато от рекламната кампания на клиниките за пластична хирургия Симетрия от преди близо година. Наскоро същото изречение се появи и върху билбордове, рекламиращи услугите на доктор Ангел Енчев.


Имитация или глупаво недоглеждане? Не, всъщност рекламодателят е един и същ.

Сайтът на доктор Енчев е доста интересен - почетно място в лявата колонка заемат записи от участията му в различни телевизионни предавания, богато са илюстрирани и различните му светски изяви. Това, смея да предположа, е наложило и неортодоксалната промяна във фокуса на комуникацията от фирмен бранд към личността на Ангел Енчев. Обхватът на пластичните и естетични хирургически процедури е немалък и в повечето случаи те са описани подробно (за пръв път научавам за съществуването на бицепс импланти, например). Притеснява ме само раздела Естетични операции на външни полови органи при жени и при мъже, който съдържа единствено близки кадри на въпросните. От ВИП услугите обаче бих се възползвал, ако може дори (и само) без да се подлагам на операция. Ще взема да попитам - на писмата във Въпроси и отговори, сами по себе си забавно четиво, се отговаря бързо и лаконично с точна цена и телефон.
здравеите докторе:) аз сам от Бургас искам да си направя оерация за оголемяване на гардите искам да ви попитам каква е цената и какво вклу4ва в нея. Гледам 4е има и телефон за бургас и варна даватели консултаци в бургас благодаря ви предварително
Уф, проверих, ама доктор Енчев не предлага увеличаване на мозък. Сори, миличка, все пак ти желая успех с циците!

6 коментара:

Невена каза...

:) "Културна програма" ха-ха!

Rosen Hinkov каза...

интересни дискусии се вихрят при тоз доктор енчев, ама и цените му впечатляващи.
Тези пишки от снимките докарват направо на македонска наденица, не мислиш ли, хем сурова:))

plamenj каза...

Не мисля, съвсем нищо не мисля по въпроса ;-)

Анонимен каза...

Забелязваш, ли че на фона на снимките от светските прояви има надпис Симетрия ... :P ... Човекът не краде идеи. Той просто си ги взима. А нагледността на пишки ме накара да се почуствам мъж ... и да не го мисля много много

Анонимен каза...

Мисля,че клиниката на доктор Ангел Енчев по пластична хирургия се казва Симетрия - Symetria и просто е сменил рекламната визия.
Сайта му е много пълен,научих доста неща.

Анонимен каза...

Не зная дали сте чели последната ,, Галерия " , но вътре има отговор за вашите въпроси.
Заглавието на статията е ,,Котараците на Бойко Окупираха София".Вътре са изброени всичките му приближени анонимни приятели, които той закриля и подготвя за новите избори. Има и класация в която на Първо място е Д-р Ангел Енчев с клиниката му ,,Симетрия", след него Емил Кошлуков с предаването -Факторът Кошлуков,следва Петко Димитров-собственикът на ,,Найт Флайт" и не на последно място Вили Сечкова с предаването и по националния ефир, а тартор на кръга на ,,Котараците'' е съпругът и Сашо Сталийски. Подготовката за изборите вече е започнала с популяризирането на Нови Лица по нетрадиционнен начин, а вие сте се замислили за промената на ценностната ни система, а Д-р Енчев точно преди един месец беше във всички ежедневници в гореща прегръдка с Бойко Борисов- без коментар. Гледайте малко по- далеч от видимото с просто око.

Публикуване на коментар