3.9.09

Плейбой

Pleiboy

8 коментара:

Анонимен каза...

Това е толкова просто обяснимо!
Плевен е "Пльеен"!!! И един истински мъж от там не може да бъде просто "плеВбой". Той е "Пльеебой"! И като го изпишеш на латиница получаваш горното уравнение от букви ;)

plamenj каза...

Кхъкхъ...

boRed каза...

Здравей Пламен, ще питам нешто дето не се отнася на поста надявам се че не е проблем.
Тъй: Интерисува ме името на един безсерифен шрифт, за първи път видях шрифта на латиница в един билборд на Vivatel с него беше изписано optima с малки оранжови букви, а втория път в програмата, на кирилица в заглавията на статиите. Интерисува ме как се казва шрифта ако знаеш отговора пиши тук =)много ще ме зарадваш =) позодрави

boRed каза...

Намерих един (DTL Prokyon)дето многo прилича на този от рекламата на вивател на латиница но няма го и на кирилица, явно е някой друг =)

plamenj каза...

Шрифтът се казва FF Dax - използва се в много корпоративни идентичности, UniCredit Bulbank или UPS например. Може да се купи тук, но е малко скъп... Уви, не знам за безплатни подобни.

boRed каза...

Много благодаря, интересувах се за името на шрифта. Наистина е скъпичак както и всички други на MyFonts, но ако успея да го намера безплатен ще ти кажа. Мерси още веднъж и лека работна седмица ти желая =)

boRed каза...

За последно : =) намерих шрифта имал съм го в един пакет от http://www.100besteschriften.de/ ама май не е цялото семейство, но поне го има и на кирилица =) ако случайно го нямаш мога да ти го изпратя по скайп (аз съм boredcord) като награда за помоща =) Поздрави и още веднж благодаря =)

plamenj каза...

Браво бе, хубав пакет имаш :-)

Пращай - горе дясно има адрес в Gmail... че Skype нещо не ползвам.

Публикуване на коментар