10.6.09

Сезонът на мастиките

Да ме прощават почитателите на други напитки, но от няколко години насам част от чара на лятото идва от рекламите на мастика. Затова още с първите пролетни дъждове немалка част от хетеросексуалните мъже в Банания започват да треперят нервно в очакване.

Преди има-няма 2 дни гранд мастърът на страстните на кристали реклами Винпром Пещера пусна продължението на фундаменталната миналогодишна кампания с главни герои силиконовите цици на Емилия и Галена. В него друга чалга старлетка Андреа отказва предложените от лиричния герой дини с аргумента, че вече си има. Паралално с това в интернет "изтече" вайръл клипче, в което камерата на "папарак" ("ступан" във финалните кадри) показва отблизо голите гърди на певачката и как тя запълва времето между снимките, палейки цигари Мерилин. Йей, интернет потребителите получват цици, електоратът на БСП - дини по левче килото!

На пръв поглед архисъперникът на Пещера СИС Индустрийс изостава, но липсващите реклами на Карнобатска се компенсират от тези на нов продукт, носещ името узаки Зорбас (легендата за клипа е покъртителна, честно). За протокола, узаки не е вид напитка - думата ще рече малко узо на гръцки, така че един Господ знае с какво пълнят шишетата в Карнобат. Вероятната причина да се прибегне до този ход е, че според разпоредбите на Европейския съюз с името узо могат да се наричат само анасонови напитки, произведени в Гърция. За което и благодарим сърдечно на ЕС!

Айде, че се разчувствах. Отивам да се напия и да набия жената и децата.

9 коментара:

Анонимен каза...

копеле, недей да пипаш децата. някой ден ще ти носят мастика...

Васил каза...

Би ли уточнил моля те какво именно имаш предвид под електорат на БСП ? >>:-[

plamenj каза...

Не

Александър каза...

Баси как ме изпревари с тая тема... крайно време е да започна да гледам на теб, като на конкуренция, хаха :)

plamenj каза...

А, конкуренция, каква конкуренция може да си ми ти :-D Нищо, ти си пиши де ;-)

Александър каза...

Аз не тебе не съм ти "конкурент", ама ти на менеее :D

plamenj каза...

Още 2 мнения (макар и от същата гледна точка) - на Кандов за цялостното творчество на Пещера и на Стамболов за узакито.

Tataf каза...

Най-смешното е как журналистика и ПР са се срастнали до степен, в която първата отсъства. "Разхождала се по улиците и я заградили камери..." Баси, разбирам че българите са интелектуални ескейписти, ама чак толкова :)
Поздрави

plamenj каза...

Мии... чак толкова ;-)

Публикуване на коментар