4.3.09

Такъми

Предимството, на закъснялото участие е, че други вече са поствали всякакви щуротии и никой не можеда ме обвини в неспазване на правилата.

Няма само Еленко да си снима паркетаЗапочвам със Самсунг DVD-HR730 - DVD плеър и записвачка, с тунер и харддиск. Върши чудесна работа, когато искам да си запиша серийки на Жената на Лоренсо, Обрати на съдбата, Забранена любов, Буря в рая и да си ги изгледам по-късно на спокойствие, така че да съм в течение с всички сапунки!

Преди университета не пиех кафе, но още в първия семестър едни лекции по Основи на правото в 7 и половина сутринта промениха рязко навиците ми. Е, съвсем скоро студентския живот наложи изместването на кафето от по-високооктаново гориво, а в кафенето на Стопански факултет сигурно още помнят нашата група. Еспресо машината ДеЛонги Тревизо е един от първите уреди, купени за настоящето ми жилище, а и пред вид факта, че Краси е половин човек преди второто кафе за деня - и един от най-популярните. Моделът и цената не са променяни около 10 години, което един вид гаранция за качество, нали?

Никон Куулпикс S9 - щракалка, но от сой. По-интересно е как съм снимал фотоапарата?

Имам и по-функционален тирбушон, и по-симпатична отварачка, но класическият комбо модел си остава най-удобен (още повече, че има назъбено ножче за подрязване на фолито на бутилката)

Таблет Уаком Графайър А5. Кой знае защо, все ми идва да разкажа поучителната и забавна история, как преди 20-ина години за пръв път си купих шоколадово яйце в свободна продажба, при все, че няма нищо общо с таблета. Както и да е, при удобен случай и подобаваща почерпка, бих споделил.

Черната джвъчка на снимката е Сони Уокмен и се явява символ на това, че Пламен никога не е притежавал продукт на Епъл (нито умира от желание). А и си има радио.

Голямото черно нещо отзад пък е раница Ташев Тракер 45 и освен, че говори за регионален патриотизъм, е и мой верен другар, когато реша да се махна и да отида на някое по-добро място (т. е. навсякъде извън София).

Няма коментари:

Публикуване на коментар