17.1.08

Вашето лого тук

От известно време се колебая дали да монетаризирам блога като сложа Адсенс или някаква друга реклама. Но дизайнът на банерите и таргетирането при всички варианти са толкова зле, че би било живо хабене на ценно място.

Затова предлагам друго - себе си. Драги рекламодателю, може да закупиш място за твоето лого върху личния ми аватар, който, може и да не си забелазал, но от време на време променям. Цената е по споразумение - няма как да е висока, но все пак да е достатъчно за да вкарам ред за теб в данъчната си декларация.

Срещу това получаваш личната ми препоръка пред аудитория от високообразовани лоялни читатели, с доходи над средните (те пък са едни средни доходи, ама нейсе), постоянен достъп до интернет и, ако съдя по актуалната анкета, близо половината от тях са отчайващи идеалисти! Евентуални екстри са място над фолда, похвален постинг, линк към сайт. Разбира се, не трябва да съм имал каквито и да е негативни преживявания с рекламираната фирма.

Е, имаме ли сделка?

6 коментара:

evilo каза...

хитро! ако някой се върже, ще е great success :))

Анонимен каза...

А, ако Кейбълтел те атакуват с рекламна оферта, на която да не можеш да устоиш :)

wintryburning каза...

А приемаш ли чужди оплаквания за някои фирми, които вече се въртят около и на аватара ти?

Отчайващ идеалист...ам...налага ми се, но пък няма лошо!

plamenj каза...

@анонимен Ще е доста тъпо от страна на Кейбълтел да ми правят каквато и да е оферта.

@wintryburning Давай смело. Логата в примера са подбрани така, че да е шаренко, нищо лично.

wintryburning каза...

Wizzair...Много съм им евтини билетите, много мил стюард имат, ама...4 часа закъсние, като ти казват , че са само два и впоследствие ти сервират на порции останалите.
Кацат и излитат от стария терминал на летище София, за което всъщност летището също има вина. Не си извозват пътниците, ако кацнат на друго летище.
Кацат на други летища, заради закъснения, без да уведомят пътниците предварително....спирам, че другата коледа сигурно пак тях ще ползвам! :P

lawyer.bg каза...

нацелил е пазарната ниша. все още незаета :)

Публикуване на коментар