Продължаваме с "хранителните" анкети и този път ще се опитаме да дадем отговор на въпроса, кой е любимия малотраен колбас на България.
Във вкуса на предлаганите от всеки уважаващ себе си (но не задължително и клиентите си) месокомбинат Телешки, Хамбургски и Камчия, както и във външния им вид, могат да бъдат открити едва символични разлики, ако въобще има такива. Когато пък някой се излъже да ги рекламира, това става винаги в пакет. И въпреки това и трите неизменно присъстват в асортимента.
Гласувай смело и анонимно в сайдбара и стискай палци за любимия си. Ако случайно знаеш това-онова за технологията на производство, звънни на редакционните телефони.
Във вкуса на предлаганите от всеки уважаващ себе си (но не задължително и клиентите си) месокомбинат Телешки, Хамбургски и Камчия, както и във външния им вид, могат да бъдат открити едва символични разлики, ако въобще има такива. Когато пък някой се излъже да ги рекламира, това става винаги в пакет. И въпреки това и трите неизменно присъстват в асортимента.
Гласувай смело и анонимно в сайдбара и стискай палци за любимия си. Ако случайно знаеш това-онова за технологията на производство, звънни на редакционните телефони.
Засега не мога да кажа. Трябва да изчакам Постите.
ОтговорИзтриванеПреди няколко дена ветиринарната служба съобщи, че малотрайните колбаси са безопасни. Кутера е велика машина и всичко което се хвърля в него го прави на дармадан и е много друдно да ръазбереш съставките на съставките. Аз не употребявам малотрайни колбаси.
ОтговорИзтриванеИ аз не потребявам, та затова питам :-)
ОтговорИзтриванеИдея си нямам? Последно ядох телешки през 83та (това съвсем сериозно) в едни съседи и после баба ми щеше да ме убие.
ОтговорИзтриванеА защо няма възможност за отговор "Не харесвам и трите"?
ОтговорИзтриване'щото се подразбира, че не ги харесваш ;-)
ОтговорИзтриванеЕее, Камчия си е класика, въпреки че и Хамбгурския салам си го бива, но не прекаляват ли с чесънчето? :)д
ОтговорИзтриванеЕ, експерт!
ОтговорИзтриване