13.3.08

Кастинг

Уважаеми, навреме за началото на новия чалга-сезон, обновеният клуб БИАД обявява кастинг за бармани/ки, сервитьори/ки, хостеси, танцьорки, управители и охрана!

А?

Неизвестен за мен, но явно виден представител на мутромениджмънта е обединил маркетинговата функция и управлението на човешките ресурси в нова дисциплина известна засега под името "нещо по-така". Съжалявам, че пускам обявата с такова закъснение не защото сред четящите този най-прекрасен и красив блог би се пръкнал кандидат за някоя от позициите, а защото явлението кастинг за охрана или барман на фолк клуб би било любопитно за наблюдение отстрани.

Сценария при сервитьорките си представям ето така:

- Здравейте, какво сте ни подготвила?
- Щи придставя сирвирани на гуляма Карнубатска с присяганье приз масата!
- Чудесно!

Кандидатите за охрана най-вероятно ще трябва да демонстрират артистично изхвърляне на препил клиент, позволил си да пощипва хостесата без да е заплатил за това, внимавайки да не го метнат върху поръчковия Мерцедес на друг, уважаван посетител.

4 коментара:

Анонимен каза...

Най-обикновен опит за заобикаляне на законите за дискриминация. Трябват им сервитьорки с консумация и охрана с престъпни наклонности. Това няма как да го напишеш в обявата и затова — КАСТИНГ

dzver каза...

Комита бе какви са тия сервитьорки с консумация, не съм чувал този термин? Коя уважаваща себе си проститутка ще тръгне да се занимава със сервитьорство и обратното? Изглеждат ми несъвместими професии.

plamenj каза...

Пра'илно! За тая работа са хостесите и танцьорките :-)

Bla каза...

Чалгийка на филийка - яж, народе!

Публикуване на коментар